Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Με πολιτική παρέμβαση η απόφαση να κλείσει το Alter


Την πολιτική παρέμβαση της προηγούμενης κυβέρνησης και ειδικά του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κατήγγειλε δημόσια, μέσα από την εκπομπή του στο Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Όπως είπε. «ο Γ. Παπανδρέου πήρε την απόφαση να κλείσει το Alter. Τον ενοχλούσε η κριτική και η πρώτη θέση που έπαιρνε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter. Το κανάλι του Μπουρναζίου δεν χρωστούσε περισσότερα από άλλα ιδιωτικά κανάλια», τόνισε μεταξύ άλλων, ο εκδότης της «Real News». Δεν παρέλειψε μάλιστα να σχολιάσει και το γεγονός της σύλληψης του Γ. Κουρή για πλημμέλημα με χειροπέδες σε σύγκριση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον οποίο υποδέχθηκαν στον Κορυδαλλό με χειραψίες χωρίς να είναι δεμένα τα χέρια του.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ότι 4 χρόνια στο Alter δεν δέχθηκε καμία παρέμβαση από τον Κουρή και ότι «πολύ συχνά σε έντονες διαφωνίες του με τον Κουρή, ο σταθμός εμφανιζόταν προς τα έξω με τη δική του άποψη και όχι με την άποψη του καναλάρχη»... «Πρόκειται για πολιτική απόφαση και γίνεται απέναντι σε ενοχλητικούς για το πολιτικό σύστημα εκδότες και δημοσιογράφους», δήλωσε.
πηγή:Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: