Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Με 100.000 € αξεσουάρ... στην παραλία

Αντίθετα από πολλές γυναίκες που δεν θα σκέφτονταν να φορέσουν τα κοσμήματά τους στην παραλία, η Tamara Ecclestone λάμπει με τα 100.000 ευρώ αξεσουάρ της σε εντυπωσιακή αντίθεση με την μαυρισμένη σιλουέτα της σε διακοπές στο Ντουμπάι.
Ντυμένη για να εντυπωσιάσει η κόρη του δισεκατομμυριούχου Bernie Ecclestone, Tamarα, φοράει ένα εξαιρετικό μπικίνι με κροκοδιλέ print, 50.000 διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα χρυσό ρόλεξ, ένα τεράστια εκτυφλωτικό δαχτυλίδι και 25.000 βραχιόλια καθώς χαλαρώνει στην παραλία του Ντουμπάι.
Πρόσφατα η κόρη του αφεντικού της Formula 1, ανακαίνισε το σπίτι που της αγόρασε ο πατέρας της στο Kensighton, το οποίο κόστισε 45 έκατομμύρια. Η ανακαίνιση χρειάστηκε άλλα 18 εκατομμύρια ευρώ, καθώς περιελάμβανε ένα υπόγειο κλαμπ, αίθουσα μπόουλινγκ, ένα σαλόνι ομορφιάς και ένα σπα για πέντε σκυλιά της.
Το μοντέλο, παρουσιάστρια έχει γίνει πολλές φορές στόχος κριτικής από τον Τύπο για τον προκλητικά πλούσιο τρόπο ζωής της σε μια ζοφερή οικονομική συγκυρία και έχει πει ότι κάνει "ότι κάθε άλλη κοπέλα".
Επιστρέφοντας στο Λονδίνο συνάντησε τρομερή κίνηση στο αεροδρόμιο και έγραψε στο twitter: "Θέλω να ξαναγυρίσω στο Ντουμπάι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: