Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Τα ήπιε για πάρτη της, και κατέληξε...στο Νοσοκομείο!

Το περιστατικό δεν είναι πρωτοφανές, αναμφισβήτητα όμως είναι από τα σπάνια! Γιατί άλλο ο μεθυσμένος να είναι... κάποιος καρναβαλιστής, και άλλο... ο γαμπρός που ήπιε παραπάνω στο γλέντι!
Οι ασθενείς αλλά και οι συνοδοί τους κοιτούσαν με περιέργεια τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής τη νύφη που έφθασε στο Νοσοκομείο της Πάτρας, «κουβαλώντας» τον γαμπρό! Τι είχε συμβεί; Ο γάμος είχε γίνει το απόγευμα, το γλέντι ξεκίνησε πριν τα μεσάνυχτα, όμως ο γαμπρός ήταν τόσο κεφάτος που ήπιε αρκετά παραπάνω από όσο άντεχε ο οργανισμός του. Ο ένας χορός ακολουθούσε τον άλλον και ο γαμπρός έπινε, όχι για να «ξεχάσει» (αλίμονο αν ήθελε να ξεχάσει από την πρώτη κιόλας ημέρα του έγγαμου βίου του), αλλά γιατί πετούσε από τη χαρά του! «Κούκλα» η νύφη, μας είπαν κάποιοι από τους συγγενείς των ασθενών που είδαν το περιστατικό, το ‘ριξε έξω ο γαμπρός!
Γύρω στις 6 γαμπρός και νύφη (μαζί με κάποιους ακόμη από τους προσκεκλημένους) έφθασαν στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου. Ζήτησαν αμέσως γιατρό και ο νεαρός ευτυχώς ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημά του. Οσο για την αγαπημένη του; Θα θυμάται σίγουρα σε όλη της την ζωή την επεισοδιακή (όπως εξελίχθηκε) ημέρα του γάμου της. Όχι μόνο γιατί ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και πέρασε καταπληκτικά στη δεξίωση - πάρτι που ακολούθησε, αλλά και γιατί ο αγαπημένος της... ήπιε για πάρτη της, και κατέληξε... στο Νοσοκομείο!
Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι να ‘ναι πάντα καλά, και να αισιοδοξούν! Οσο για τον γαμπρό; Λίγη λιγότερη μπύρα καλό θα του κάνει! Αφού... δεν το σηκώνει το ρημάδι!
 πηγή: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια: