Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Κάποιοι από το ΟΑΕΔ πρέπει να πάνε...στα σπίτια τους ή στο επίδομα.

 Απίστευτο κι όμως... αληθινό!!! στον ΟΑΕΔ Λαμίας εξυπηρετούν μόνο 15 άτομα την ημέρα, άσχετα αν ο κόσμος ταλαιπωρείται και στήνεται από νωρίς το πρωί για το οικογενειακό επίδομα!!!


Έχοντας και εγώ κάτι αντίστοιχο με την παρακάτω καταγγελία που έγινε στην Λαμία το καταθέτω: 

Στέλνοντας την σύζυγο μου για να καταθέσει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται  για το οικογενειακό επίδομα και ενώ στην εγκύκλιο του ΟΑΕΔ για κάποια δικαιολογητικά αναφέρεται αυτεπάγγελτη αναζήτηση...για να μην μπουν στον κόπο της αναζήτησης και της  πληκτρολόγησης για την ανεύρεση της πληροφορίας, ζήτησαν αυτό να γίνει μέσω του ΚΕΠ. Μετά κάποιοι παραπονιούνται ότι τα βάζουν με τους δημοσίους υπαλλήλους ή των ΔΕΚΟ.       
Έτσι έχουν τα πράγματα , Κύριοι. Όποιος βαριέται να πάει στο σπίτι του και την ευθύνη φέρουν και οι αντίστοιχοι προϊστάμενοι, που αδιαφορούν για αυτά που γίνονται.
Διαβάστε την καταγγελία που έκανε στο LamiaReport αναγνώστης:
«Συγγνώμη κύριοι ... δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε άλλους σήμερα! Αυτή την απόφαση έχουμε πάρει! Μόνο μέχρι 15 άτομα την ημέρα!»
Αυτά ήταν τα λόγια υπαλλήλου του ΟΑΕΔ Λαμίας, στις 08:30 ώρα το πρωί σήμερα 4-7-2010.
Από τις 07:30 πρωί περιμέναμε έξω από την πόρτα του ΟΑΕΔ να ανοίξει για να κάνουμε τα χαρτιά μας γι' αυτό το ρημάδι το οικογενειακό επίδομα!!! Την ώρα εκείνη βρισκόμαστε έξω από την πόρτα ακριβώς 50 άτομα! Η πόρτα άνοιξε στις 8:00. Μπήκαμε σε μία σειρά και κάνοντας υπομονή και περιμέναμε να εξυπηρετηθούμε. Κι εκεί που υπήρχε μία ροή και λέγαμε «άντε σήμερα θα τελειώσουμε..» , ξαφνικά φάγαμε πόρτα!!!!! Τι έγινε ρε παιδιά????? Κάναμε κάτι???? Είχαν εξυπηρετηθεί 15 άτομα και ο δέκατος έκτος της ουράς (... που ήμουνα εγώ!!) εισέπραξε την μυθική αυτή απάντηση!!!! «Μόνο δεκαπέντε άτομα την ημέρα!!!»
Βέβαια δεν μπορώ να πω..., μας έδωσαν χαρτάκι με ημερομηνία για το πότε θα πάμε!!! Σαν ραντεβού ας πούμε!
Με ρώτησες όμως εμένα κυρία μου , αν μπορώ να έρθω τότε???? Αν δεν μπορώ δηλαδή να το χάσουμε κι αυτό το ρημαδοεπίδομα.
Αλήθεια όμως... ποια απόφαση είναι αυτή που λέει ότι θα εξυπηρετούνται μόνο 15 άτομα την ημέρα??? Σίγουρα δεν το λέει ο Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας!
πηγή:lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: