Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Η Καβάλα κινδυνεύει με υποβιβασμό


Εστω και ετεροχρονισμένα οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ άσκησαν πειθαρχική δίωξη κατά του καταζητούμενου (και ποινικά διωκόμενου) Μάκη Ψωμιάδη για τη συμμετοχή του στην υπόθεση «στημένα παιχνίδια», όπως και στην ΠΑΕ Καβάλα ως έχουσα την αντικειμενική ευθύνη για τη συμπεριφορά του.

Η πειθαρχική δίωξη στηρίχτηκε στην κατάθεση του προέδρου της Καβάλας Σταύρου Ψωμιάδη, ότι ο ίδιος τυπικά προεδρεύει στην ΠΑΕ της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας του Μ. Ψωμιάδης που επισήμως δεν έχει εταιρική σχέση με την ΠΑΕ. Ο Μ. Ψωμιάδης είναι ο μοναδικός από τα 15 φυσικά πρόσωπα για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα στημένα που μέχρι στιγμής παραμένει ασύλληπτος.
Η Καβάλα όπως και ο πρώην προπονητής της Γιάννης Παπακώστας έχει κληθεί επίσης σε απολογία με την κατηγορία της δωροδοκίας και συμμετοχής σε στοιχηματικά παιχνίδια και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η υπόθεση αυτή μαζί με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου και του προφυλακισμένου Αχιλλέα Μπέου, έχει οριστεί να εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την Τετάρτη 20/7.
πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: