Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Η οργή πολιτών της Αλεξανδρούπολης...

Την οργή πολιτών της Αλεξανδρούπολης γνώρισαν τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή, σε μια μέρα με έντονη φόρτιση και πολλά γεγονότα.
Το λίγο πολύ αναμενόμενο γεγονός ότι οι κ.κ. Γ. Ντόλιος, Ελ. Τσιαούση και Ο. Ρενταρή, ψήφισαν «ναι» στην κοινοβουλευτική διαδικασία για τα νέα βαριά για τον ελληνικό λαό μέτρα, προκάλεσαν τον θυμό αρκετών διαδηλωτών. Το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τέλος ολοήμερων συναυλιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας από την επιτροπή αγανακτισμένων πολιτών Αλεξανδρούπολης στο πάρκο της ακαδημίας, ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας.
Κατά τη διάρκειά της, κολλήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης αφισάκια – διαμαρτυρίας με αποδέκτες τους τρεις βουλευτές Έβρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ ακούστηκαν συνθήματα διαμαρτυρίας για το Μνημόνιο, την κυβέρνηση και το ΔΝΤ.
Από το πάρκο της Ακαδημίας δεκάδες κατευθύνθηκαν από την παραλία προς τον Φάρο και στη συνέχεια πραγματοποίησαν στάση κάτω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάζοντας την κυβερνητική πολιτική. Επόμενες στάσεις τα γραφεία βουλευτών, όπου η αγανάκτηση των συγκεντρωμένων εκδηλώθηκε με κόλληση αφισών, στην είσοδο των πολυκατοικιών και με ρίψη αντικειμένων.
Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για χθες το βράδυ σε συνέλευση στην πλατεία του Φάρου, ώστε να συζητηθεί η από εδώ και πέρα στάση και πορεία της διαμαρτυρίας τους. Καθόλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική.
 

πηγή: Εφημερίδα Γνώμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: