Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

«Ο Ομπράντοβιτς στην πόρτα της εξόδου»

Την ώρα που στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για το τι μέλλει γενέσθαι και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, ένα δημοσίευμα από τη Σερβία ήρθε να επιβεβαιώσει τους φόβους των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την τεχνική ηγεσία μετά από 12 χρόνια.
«Ο Ομπράντοβιτς στην πόρτα της εξόδου,» έχει τίτλο το συγκεκριμένο δημοσίευμα της ιστοσελίδας "sportske.net" που επικαλείται πηγές από την Ελλάδα. Ως λόγο της αποχώρησης του «Ζοτς» από τους «πράσινους» αναφέρει τον προϋπολογισμό. «Ο Ομπράντοβιτς είναι πιθανό να εγκαταλείψει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ευρώπης προκειμένου να μειωθεί το μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν και επομένως δεν θα διατηρηθεί ούτε ο σκελετός».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Διαμαντίδης και Μπατίστ είναι οι μόνοι ασφαλείς όσον αφορά την οικονομική συμφωνία με την «πράσινη» ΚΑΕ, καθώς είναι και οι μόνοι στους οποίους δεν θα προταθεί μείωση αποδοχών. Μετά την αποχώρηση των Φώτση, Νίκολας με τελικό προορισμό την Αρμάνι Μιλάνο, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Σάτο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: