Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Ο μάγος Dynamo περπάτησε πάνω στον ποταμό Τάμεση

Είναι ένας μάγος, και το πρόσφατο κατόρθωμά του, να περπατήσει πάνω στον ποταμό Τάμεση, ενθουσίασε τους θαυμαστές του. Ο λόγος για τον μάγο Dynamo.
O 28χρονος Steve Frayne, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, που είναι ένας επιτυχημένος μάγος ή θαυματοποιός, όπως τον αποκαλούν, αν και δεν έχει ανάγκη προβολής διότι είναι ήδη πολύ γνωστός στην πατρίδα του τη Βρετανία, αλλά και εκτός συνόρων της, αποφάσισε να εκπλήξει τον κόσμο, αυτή τη φορά με την μαγική…έλλειψη βαρύτητας. κατάφερε να διασχίσει τον Τάμεση ποταμό του Λονδίνου, τουλάχιστον μέχρι τη μέση, πριν τον μαζέψει το σκάφος του λιμενικού. Μάλιστα κινηματογράφησε το όλο περιστατικό για το τηλεοπτικό του σόου “Dynamo: Magician Impossible” και σύντομα θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση.
Ο μάγος Dynamo έχει "χτίσει" την καριέρα του με κύριους υποστηρικτές του τους αστέρες της βρετανικής, αλλά και αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος.
Ανάμεσά τους συγκαταλέγεται ο Jay-Z, οι Coldplay και η σύζυγος του τραγουδιστή τους Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Will Smith, ο γνωστός τραγουδιστής Robbie Williams και η Paris Hilton.

Δεν υπάρχουν σχόλια: