Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Η μεγάλη επιστροφή...με ήδη σοβαρή επιδείνωση.

Το αφεντικό της Apple, Στιβ Τζομπς, προετοιμάζεται ήδη για την μεγάλη του επιστροφή στο προσκήνιο, ύστερα από ένα διάλειμμα, για αναρρωτικούς λόγους, που τον κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για περίπου έξι μήνες.
Όπως ανακοίνωσε η Apple, ο 56χρονος Τζομπς θα είναι παρών στο ετήσιο συνέδριο που οργανώνει η εταιρεία για προγραμματιστές και εταιρείες λογισμικού ("Apple Worldwide Developers Conference"), το οποίο ξεκινά την Δευτέρα 6 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο.
Ο ηγέτης και ιθύνων νους της εταιρείας θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Apple, ήτοι τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων για τους υπολογιστές Mac, το iPhone και το iPad.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τζομπς θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου λογισμικού πακέτου Mac OS X «Lion», του νέου iOS για τις φορητές συσκευές της Apple, καθώς και το iCloud, μια υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τη μουσική τους σε κεντρικούς διακομιστές της Apple, και να την ακούν από οποιαδήποτε συσκευή της Apple, όπου κι αν βρίσκονται.
Ο Τζομπς αποχώρησε με αναρρωτική άδεια τον Ιανουάριο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, από τον οποίο έχει προσβληθεί, παραδίδοντας προσωρινά τα ηνία της εταιρείας στο Νο2 της Apple, τον Τιμ Κουκ. Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η υγεία του 56χρονου επιχειρηματία παρουσιάζει ήδη σοβαρή επιδείνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: