Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

Ζήτησε από το φίλο του να τον θάψει ζωντανό...και πέθανε από ασφυξία.

Ζήτησε από το φίλο του να τον θάψει ζωντανό για ν΄αποδείξει το θάρρος του και για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Ο λόγος για έναν 35χρονο Ρώσο, κάτοικο της πόλης Μπλαγκοβεστσένσκ στη ρωσική Άπω Ανατολή, ο οποίος και προφανώς ήταν επηρεασμένος από την ταινία Kill Bill και θέλησε να πειραματιστεί στην πραγματική του ζωή με πολύ τραγικά αποτελέσματα..
Όπως δήλωσε ο φίλος του, ο 35χρονος αυτός άνδρας τού ζητούσε επιμόνως να τον βοηθήσει να περάσει μια νύχτα θαμμένος ζωντανός για να δοκιμάσει τις αντοχές του και το θάρρος του. Οι δυο τους άνοιξαν ένα τάφο σε ένα κήπο και τοποθέτησαν μέσα σ΄ αυτόν ένα φέρετρο δικής τους κατασκευής, εφοδιασμένο με σωληνάκια αερισμού. Ο νεαρός άνδρας μπήκε στο φέρετρο έχοντας μαζί του μια κουβέρτα, ένα μπουκάλι νερό και ένα κινητό τηλέφωνο.
Αφού κάλυψε τον τάφο με ξύλινες σανίδες και με 20 εκατοστά χώμα, ο φίλος του θύματος επέστρεψε στο σπίτι του αφού προηγουμένως δέχθηκε μια καθησυχαστική κλήση από τον 35χρονο. Την επομένη το πρωί, άνοιξε τον τάφο και βρήκε το φίλο του νεκρό.
Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, η καταιγίδα είχε ως αποτέλεσμα να φράξουν τα σωληνάκια αερισμού και να πεθάνει ο 35χρονος.
Να σημειώσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι, ένας κάτοικος της περιοχής Βολόγκντα στη βόρεια Ρωσία πέθανε από ασφυξία όταν θάφτηκε ζωντανός "για να απαλλαγεί από το φόβο του θανάτου".
Σε ρωσικά blogs δημοσιεύονται πολλές ενθουσιώδεις μαρτυρίες που αφορούν ανάλογες εμπειρίες και οι οποίες δεν είχαν τραγικό τέλος, ωστόσο είναι δύσκολο να επαληθευτεί η αυθεντικότητα των μαρτυριών αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: