Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Για να εξασφαλίζουν τα προς το ζην...καταφεύγουν στο πανάρχαιο επάγγελμα

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνει πλέον το φαινόμενο της παράνομης πορνείας, λόγω... κρίσης! Γυναίκες μικρής ή μεγαλύτερης ηλικίας καταφεύγουν στο πανάρχαιο επάγγελμα προκειμένου να εξασφαλίζουν τα προς το ζην. Τις τελευταίες ημέρες ο «Κόσμος» έχει αποκαλύψει τρεις περιπτώσεις γυναικών οι οποίες προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής «ψαρεύοντας» πελάτες μέσω αγγελιών, σε καφενεία, ακόμα και μέσω ίντερνετ.
Η νεότερη περίπτωση αφορά σε μία νεαρή, μόλις 27 χρόνων, η οποία έχει νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα στην οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος της οδού Θράκης και εκεί καλεί τους ερωτικούς της πελάτες για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές τους ανάγκες παίρνοντας χρήματα. Πρόκειται για μια γκαρσονιέρα του δευτέρου ορόφου και παρά την προσπάθεια της νεαρής να κρύψει από τους γείτονες τι ακριβώς κάνει, πολλοί εξ αυτών έχουν ήδη ανακαλύψει. Οι πελάτες μπαινοβγαίνουν κάθε απόγευμα και βράδυ.
«Μερικές φορές, δεν είναι κάποιος μόνος του. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουμε δει ακόμα και δύο άνδρες μαζί να μπαίνουν στο διαμέρισμά της. Οι φωνές που ακούγονται την έχουν προδώσει και πλέον όλοι στη γειτονιά ξέρουμε τι ακριβώς κάνει...», αναφέρει μία γειτόνισσα. Λένε μάλιστα ότι η 27χρονη κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία και φοιτούσε στην Πάτρα. Δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις σπουδές της, αλλά παρέμεινε γιατί εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρία ως γραμματέας. Πριν από ένα χρόνο έχασε τη δουλειά της και από τότε άρχισε να ψάχνει για νέα, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Έτσι, κατέφυγε στη λύση της... πορνείας!
Άλλα περιστατικά και συλλήψεις
Στο προηγούμενο φύλο του «Κόσμου» έγινε αναφορά για την περίπτωση της Νιγηριανής και της Αλβανίδας οι οποίες έχουν μετατρέψει σε πραγματικό πορνείο το σπίτι τους στην περιοχή του Βλατερού. Τα ραντεβού κανονίζονται μέσω τηλεφώνου και οι πελάτες μπαινοβγαίνουν στο σπίτι ενώ ανάστατοι είναι οι όλοι γείτονες. Πριν από δύο εβδομάδες αποκαλύψαμε τη «δράση» μάνας και κόρης από τη συνοικία του Αγίου Διονυσίου, οι οποίες βρίσκουν τους υποψήφιους ερωτικούς τους πελάτες σε καφενεία. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, οι τοπικές αστυνομικές αρχές συνέλαβαν μία νεαρή Ρουμάνα, η οποία επίσης επιδιδόταν σε παράνομη πορνεία. Μία ακόμη αποκάλυψη του «Κόσμου» αφορούσε στις Κινέζες οι οποίες κυριολεκτικά έχουν... «οργώσει» καφενεία του κέντρου της Πάτρας αναζητώντας ηλικιωμένους στους οποίους προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες έναντι μόλις... 20 ευρώ!
πηγή:Dete.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: