Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και «Αγανακτισμένους»

To μέλλον της χώρας, και κατά δευτερεύοντα λόγο της ανασχηματισμένης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να κριθεί τα προσεχή εικοσιτετράωρα στο ιστορικό Μέγαρο της Βουλής, στην πιο καθοριστική ενδεχομένως εβδομάδα της μεταπολίτευσης.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους «Αγανακτισμένους» πολίτες εκτός Βουλής, και «Αγανακτισμένα κόμματα» (και κυβερνητικούς βουλευτές) εντός Βουλής, με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη (προεξάρχοντος του κ. Βενιζέλου) να αποδύονται σε προσπάθειες να αποτρέψουν το ενδεχόμενο διαρροών στην ΚΟ που θα οδηγήσουν ακόμη και στην καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ή/ και του εφαρμοστικού νόμου την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.
Η επώδυνη για των κοινωνικό ιστό φοροκαταιγίδα του Μεσοπρόθεσμου, έχει προκαλέσει άνευ προηγουμένου κλυδωνισμούς στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με την προσωρινή εκτόνωση που έφερε η μετακίνηση Βενιζέλου στην πλατεία Συντάγματος από τη Μεσογείων να έχει εξαφανιστεί μετά τη διαπίστωση ότι οι όποιες τροποποιήσεις ανακοινώθηκαν ήταν επί τα χείρω.
Πρόκειται για μέτρα που θα εφαρμοστούν ουσιαστικά την επομένη της ψήφισής τους, προκαλώντας σοκ στους «συνήθεις υπόπτους» για φορολόγηση, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
πηγή:ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια: