Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

KavalaFly-in 2011

Λίγες μέρες έχουν μείνει, για την μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της χρονιάς. Συνολικά 72 αεροπλάνα έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Και οι δηλώσεις συνεχίζονται.
Τα περισσότερα από τα αεροπλάνα αυτά είναι από την Ελλάδα. Αλλά όπως συμβαίνει πάντα, όταν η Καβάλα συνεργάζεται με την ΑΟΡΑ, υπάρχει και μία χαρακτηριστική ομάδα από πιλότους του εξωτερικού. Εντύπωση προκαλεί η δήλωση συμμετοχής ενός Άγγλου, που θα έρθει μαζί με την γυναίκα του, από την Σκωτία, ειδικά για την εκδήλωση αυτή.
Σημαντική εξέλιξη είναι ότι βγήκε τελικά η επίσημη άδεια από το Λιμεναρχείο. Έτσι θα δούμε για πρώτη φορά,  υπέρ ελαφρά υδροπλάνα, να «δένουν» νόμιμα στο λιμάνι της Καβάλας.  Στο κέντρο της πόλης και μπροστά σε χιλιάδες θεατές, τα μέχρι χθες παράνομα υδροπλάνα, αποκτούν τώρα νομική παρουσία.
Οι στενές σχέσεις συνεργασίας ανάμεσα στην ΑΟΡΑ και την Swissport επιβεβαιώνονται άλλη μία φορά. Η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης (handling) ήρθε σαν «χορηγός» και στην μεγάλη αυτή εκδήλωση.
Με την ιδιότητα του «χορηγού» η  Swissport προσφέρει δωρεάν επίγεια εξυπηρέτηση σε όλους όσους παίρνουν μέρος στο Kavala Fly in and air show 2011. Ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη της ΑΟΡΑ ή όχι. Με την ευκαιρία, γίνεται γνωστό ότι πολύ σύντομα η Swissport θα επεκτείνει την παρουσία της στα περισσότερα eλληνικά αεροδρόμια. Και ότι υπολογίζει σοβαρά στην πελατεία της Γενικής Αεροπορίας.
πηγή: ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: