Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Ταυτοποίηση και σύλληψη του 3ου δράστη της δολοφονίας της ομάδας ΔΙΑΣ

Στην ταυτοποίηση και σύλληψη του τρίτου δράστη της δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή του Ρέντη προχώρησαν οι αρχές, ύστερα από μεθοδικές έρευνες αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές και αφού εντοπίστηκε στην περιοχή Αχαρνών, συνελήφθη. Πρόκειται για 24χρονο ομογενή που γεννήθηκε στη Ρωσία. Τη Δευτέρα ο 24χρόνος θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
Σημειώνεται ότι οι κακοποιοί του μακελειού της 1ης Μαρτίου είχαν καταστρώσει σχέδιο για διάπραξη ένοπλης ληστείας σε βάρος επιχειρηματία για τον οποίο διέθεταν πληροφορίες ότι σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα θα μετέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό, όπως προέκυψε από υποκλαπείσες συνομιλίες ορισμένων εκ των συλληφθέντων.
Στο διάστημα παρακολούθησής τους, οι κατηγορούμενοι είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο που θα τους απέφερε λεία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.  Όπως υποστήριξαν στην Καθημερινή πηγές της ΕΛΑΣ, η ταυτότητα του επιχειρηματία που βρέθηκε στο στόχαστρο δεν κατέστη δυνατόν να διευκρινιστεί.
H ληστεία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Αθήνα και σύμφωνα με το σχέδιο οι δράστες θα παγίδευαν το θύμα στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια θα του άρπαζαν τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η επιχείρηση των αρχών ασφαλείας για τη σύλληψή τους επισπεύστηκε προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας νέας αιματηρής ληστείας.
πηγή:ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια: