Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Νέα εποχή στην κρουαζιέρα και στον τουρισμό στην Ελλάδα

Για μια νέα εποχή στην κρουαζιέρα και στον τουρισμό στην Ελλάδα, έκαναν λόγο όλοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών κρουαζιέρας μετά τις συναντήσεις που είχαν στην Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας στο Μαϊάμι «Seatrade Cruise Shipping Miami» με τους υπουργούς Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γιάννη Διαμαντίδη και τον υφυπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη.

Την πρώτη ημέρα της έκθεσης οι δύο υπουργοί είχαν σειρά διαδοχικών συναντήσεων με τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών PRINCESS CRUISES,HOLLAND AMERICA,CRYSTAL CRUISES, voyage antic cruise και άλλες.
Στη συνέχεια οι δύο υπουργοί συζήτησαν με όλους τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών που μετέχουν στην έκθεση σε δεξίωση που παρέθεσε η Seatrade Cruise Shipping Miami.
Εξαιρετικά ευμενή ήταν τα σχόλια όλων για την παρουσίαση της Ελλάδας σε υπουργικό επίπεδο, κάτι που έγινε για πρώτη φορά και δήλωσαν την πρόθεσή τους στις συζητήσεις που έγιναν να υπογράψουν τη σύμβαση για την κρουαζιέρα με το ελληνικό δημόσιο, αφού έλαβαν τις περισσότερες απαντήσεις σε σχέση με τη σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: