Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Αρρωστημένο μυαλό και παθολογική ζήλια,,,

Το αρρωστημένο μυαλό ενός ανθρώπου σε συνδυασμό με εκρήξεις παθολογικής ζήλιας μπορεί να τον οδηγήσει σε πράξεις που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους.

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε έναν 49χρονο Ιταλό πρωταθλητή του body building στην περιοχή Μοντεβέρντε της Ρώμης, μετά από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, βάσει της οποίας κατηγορείται ότι χάραξε με πυρακτωμένο σίδερο τα αρχικά του ονόματός του στο δέρμα της 32χρονης κοπέλας.
Η ασύλληπτη αυτή πράξη φέρεται να είναι αποτέλεσμα της παθολογικής ζήλειας του συλληφθέντα, που κατηγορούσε μεταξύ των άλλων την σύντροφό του ότι τον απατούσε, και, εκτός αυτού, του έφερνε και γρουσουζιά.
Η 32χρονη Ιταλίδα ήταν υποχρεωμένη να τον ειδοποιεί για κάθε της μετακίνηση, με ένα μέσο όρο δεκαπέντε τηλεφωνημάτων την ημέρα.
Πριν από περίπου ένα μήνα, επιστρέφοντας στο σπίτι, μετά από έντονο διαπληκτισμό, Ο 49χρονος την ανάγκασε να ξαπλώσει σε πάγκο του body building, όπου την ακινητοποίησε, της φόρεσε χειροπέδες και αμέσως μετά χάραξε στο δέρμα της, με πυρακτωμένο σίδερο, τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του: Ν.Τ. Παράλληλα, βιντεοσκόπησε την όλη σκηνή με ερασιτεχνική κάμερα.
Το θύμα επισκέφθηκε τον σταθμό πρώτων βοηθειών, όπου οι γιατροί αφού υπέγραψαν αναρρωτική άδεια ενός μηνός για να μπορέσει να επουλωθεί η πληγή, έπεισαν την 32χρονη, που παρουσίαζε και εμφανή συμπτώματα νευρικής εξάντλησης, να καταγγείλει το όλο συμβάν στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: