Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

«Ασπίδα» για τα καρδιαγγειακά νοσήματα

«Ασπίδα» προστασίας από τα καρδιαγγειακά νοσήματα μπορεί να αποτελέσουν τα φρούτα, τα λαχανικά καθώς και οι ξηροί καρποί.
 Αυτό τονίζουν επιστήμονες της Μονάδας Μελέτης Μεταβολικών Νοσημάτων του Ιπποκρατείου, προτρέποντας στην κατανάλωση των εν λόγω τροφίμων…

Οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν τα λαχανικά, τα φρούτα και οι ξηροί καρποί αποτελούν το σημείο «κλειδί»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: