Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Σε νευρολογική κλινική εισήχθη εσπευσμένα και πάλι ο Σάκης Μπουλάς

Σε νευρολογική κλινική εισήχθη εσπευσμένα και πάλι ο Σάκης Μπουλάς, λίγες μέρες μετά το εξιτήριo. Έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας του, ωστόσο λίγο αργότερα ένιωσε και πάλι δυσφορία. Υπεβλήθη σε βιοχημικές εξετάσεις

Συνεχίζεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Σάκη Μπουλά, αφού λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα και πάλι σε νευρολογική κλινική.
Μπορεί να έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Μια φορά και ένα... μωρό» και να διαβεβαίωνε τους πάντες ότι χαίρει άκρας υγείας, όμως η υγεία τους φαίνεται να βρίσκεται και πάλι σε κρίσιμη καμπή, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.
Συγκεκριμένα νοσηλεύεται στο δωμάτιο 322 της Νευρολογικής Κλινικής του ΚΑΤ και όπως αναφέρουν πληροφορίες ο δημοφιλής ηθοποιός περνά από εξονυχιστικό έλεγχο από τους θεράποντες γιατρούς του.
Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται είναι κυρίως βιοχημικές, αφού φαίνεται πως παρουσιάζει πρόβλημα με κάποιο ένζυμο. Λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καθόλου εφησυχασμός.
πηγή:News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: