Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

Οι άνδρες δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από το σεξ.

Ξεπερνώντας τις πωλήσεις του Χάρυ Πότερ και του Κώδικα Νταβίνσι το βιβλίο με τίτλο Τι σκέφτεται κάθε άνδρας πέρα από το σεξ έχει φθάσει στο νούμερο 744 των μπέστ σέλερ του Αμαζον.
Το βιβλίο υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει τα μυστήρια του αρσενικού μυαλού, και εξετάζει τα τι σκέφτεται κάθε αρσενικό, εντούτοις, κάθε μια από τις 200 σελίδες είναι απολύτως κενή!
Το αξιοσημείωτο είναι όμως ότι το βιβλίο έχει προκαλέσει αγοραστική φρενίτιδα ενώ έχει γίνει “must” στις βρετανικές πανεπιστημιουπόλεις με τους σπουδαστές και κυρίως τις φοιτήτριες να το χρησιμοποιούν αντί τετραδίου για να κρατούν σημειώσεις από τις διαλέξεις που παρακολουθούν.
Όταν το βιβλίο δημοσιεύθηκε δεν φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα φτάσει σε πωλήσεις τον Harry Potter. Αλλά οι σπουδαστές της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται να αντιμετωπίζουν το βιβλίο σαν μαγικό. Και ποιος είμαι εγώ για να το διαψεύσω; δηλώνει ο συγγραφέας του Prof Simove και διευκρινίζει ότι το πόνημα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και διαλογισμού…
Μετά από πολλά έτη σκληρής δουλειάς τελικά συνειδητοποίησα ότι οι άνδρες δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από το σεξ. Ήταν ένα συγκλονιστικό συμπέρασμα και θεώρησα ότι ο κόσμος έπρεπε να ενημερωθεί σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: