Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Κακή χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας

Κάποιοι στέλνουν γραπτά μηνύματα από το κινητό τους την ώρα του δείπνου, άλλοι μιλάνε στο κινητό δυνατά σε δημόσιο χώρο και άλλοι χρησιμοποιούν το laptop την ώρα που οδηγούν... σχεδόν όλοι, πάντως, συμφωνούν ότι ως προς τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας οι περισσότεροι δεν έχουν τρόπους.

Το 91% των αμερικανών ενηλίκων που συμμετείχαν σε μία νέα δημοσκόπηση της εταιρίας ηλεκτρονικών υπολογιστών Intel απάντησαν ότι έχουν δει πολλούς να κάνουν κακή χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, ενώ τα τρία τέταρτα απάντησαν ότι τον τελευταίο χρόνο γίνεται χειρότερη χρήση του κινητού.
Η δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν 2.000 ενήλικες διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι ενήλικες αμερικανοί θα ήθελαν οι άλλοι να κάνουν καλύτερη χρήση του κινητού, παρότι το 20% παραδέχεται ότι και οι ίδιοι δεν έχουν καλούς τρόπους όταν χρησιμοποιούν το κινητό τους.
Οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι περισσότερο τους ενοχλούν εκείνοι που μιλάνε στο κινητό όταν οδηγούν και στη συνέχεια εκείνοι που μιλάνε δυνατά στο κινητό τους σε δημόσιους χώρους και τέλος εκείνοι που στέλνουν μηνύματα και μιλάνε στο κινητό περπατώντας στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: