Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Σήκωσαν τα χέρια και... ψήφισαν

Για περισσότερα από 20 χρόνια, διάφοροι υποψήφιοι διεκδικούν μια θέση στην Ένωση Πολιτών του Hillbrook. Στις πρόσφατες εκλογές όμως, για να τελειώσει γρήγορα η διαδικασία, ανακοινώθηκαν μόνο τα ονόματα και οι ιδιότητες των υποψηφίων.
Η υποψήφια για πρόεδρος Ms. Beatha Lee περιγράφηκε ως νέα κάτοικος που ενδιαφέρεται για τη γειτονιά και εξωτερικές δραστηριότητες και που είχε εμπειρία φύλαξης μιας έκτασης 26 στρεμμάτων.
Αν και πολλοί δεν ήξεραν το όνομά της, περίπου 50 άτομα σήκωσαν τα χέρια, για να ψηφίσουν τη Ms. Beatha, αφού νόμιζαν ότι είναι κάποια αξιόλογη εθελόντρια που έχει χρόνο να προσφέρει στην κοινωνία. Τελικώς, η Lee εκλέχθηκε πρόεδρος ομόφωνα και όλοι πήγαν σπίτι τους ευχαριστημένοι.
Λίγες εβδομάδες μετά όμως, ανακάλυψαν ότι η νέα πρόεδρος ουσιαστικά είναι... σκύλος. Η Ms. Beatha Lee είναι ένα wheaten terrier και υπόσχεται να κυβερνήσει με όλες της τις... πατούσες.
Η εκλογή της σκυλίτσας έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Άλλοι το βρίσκουν αστείο, άλλοι θεώρησαν τη διαδικασία χάσιμο χρόνου. Η σκυλίτσα ανήκει στον πρώην πρόεδρο Mark Crawford, που ήταν μάλιστα πρόεδρος για 3 θητείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: