Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Πρόκειται να γίνει... παππούς ενώ τόσο η γιαγιά του όσο και η προγιαγιά του είναι ακόμη εν ζωή.

Ένας 29χρονος Βρετανός πρόκειται να γίνει... παππούς, ο νεότερος στη χώρα, καθώς η 14χρονη κόρη του έμεινε έγκυος από τον έφηβο φίλο της και θα γεννήσει περίπου σε έξι μήνες, γράφει την Πέμπτη η εφημερίδα Daily Mail.

Ο νεαρός μέλλων παππούς, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου να διαφυλαχτεί η ανωνυμία της ανήλικης κόρης του, δήλωσε στην εφημερίδα ότι έγινε πυρ και μανία όταν πληροφορήθηκε ότι η 14χρονη διανύει την 11η εβδομάδα της κύησης.
«Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται. Μου αρέσει η ιδέα να γίνω ο νεότερος παππούς της Βρετανίας, αλλά ταυτόχρονα εξοργίστηκα που έμεινε έγκυος. Πάντως όλοι θα της σταθούμε και θα καλωσορίσουμε το καινούριο μέλος της οικογένειας» δήλωσε.
Ο ίδιος άλλωστε ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει ένας έφηβος ένα παιδί αφού έγινε πατέρας το 1996, όταν ήταν και αυτός 14 ετών. Η μητέρα του, η οποία είναι 47 ετών, έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι θα γίνει προγιαγιά.
«Εκείνη ήταν 18 ετών όταν με γέννησε. Σοκαρίστηκε όταν της είπα τα νέα, αλλά τώρα είναι χαρούμενη» δήλωσε ο 29χρονος.
Το ακόμη πιο παράξενο στην ιστορία του 29χρονου είναι ότι τόσο η γιαγιά του όσο και η προγιαγιά του είναι ακόμη εν ζωή. Με τη γέννηση του εγγονού του έξι γενιές της ίδιας οικογένειας θα ζουν κάτω από την ίδια στέγη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: