Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Εκπτώσεις,τι να προσέχεις για να... μην μείνεις με άδειο πορτοφόλι

Τι να προσέχεις για να... μην μείνεις με άδειο πορτοφόλι

Συμβαίνει στους περισσότερους. Όταν αγοράζεις κάτι σε προσφορά και πληρώνεις λίγα χρήματα, δεν εξετάζεις προσεκτικά το προϊόν μιας και πιστεύεις ότι βγαίνεις κερδισμένη λόγω του χαμηλού κόστους του. Εάν, όμως, αποβεί ελαττωματικό ή δεν κινηθείς σωστά στο Διαδίκτυο, ουσιαστικά είσαι χαμένη. Τι πρέπει, λοιπόν, να προσέξεις;
- Εάν πρόκειται να ψωνίσεις μεταχειρισμένα είδη, δοκίμασέ τα και ψάξε προσεκτικά για ελαττώματα που μπορεί να έχουν, τα οποία θα σε αποτρέψουν από να τα αγοράσεις ή θα αποτελέσουν παράγοντα για να ζητήσεις ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση στην τιμή τους.
- Όσον αφορά τις μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές, μάθε τα πάντα για τη χρήση τους και την ημερομηνία αγοράς τους και προτίμησε αυτές που είναι ακόμη «στο κουτί τους» και έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα ως καθόλου.
- Στα ψώνια μέσω Internet προτίμησε να αγοράσεις κάτι που το έχεις δει πρώτα από κοντά σε κάποιο κατάστημα και, φυσικά, πρόσεξε τις συναλλαγές σου! Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς προπληρωμένες κάρτες, ή να πληρώνεις με αντικαταβολή όταν λαμβάνεις το προϊόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: