Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Σκασμένος από την ήττα...

Όπως αναφέρει  ρεπορτάζ, ο Νικόλας Πατέρας εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα και να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ! Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά κυρίως με τη συμπεριφορά του κόσμου, μερίδα του οποίου προκαλεί συνεχώς επεισόδια εις βάρος της ομάδας.

Όπως έγινε στο ματς με τον Πανσερραϊκό, όπως έγινε στην Τρίπολη, όπως έγινε και το Σάββατο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι πολλοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των ποδοσφαιριστών και του προπονητή.
Ο Νικόλας Πατέρας ήταν σκασμένος από την ήττα, ενώ δέχθηκε την έντονη κριτική και του κόσμου, κάποιοι εξ αυτών τού ζήτησαν «...τα λεφτά μας πίσω».
Αυτό που δεν μπορεί να δεχθεί είναι η συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, παρότι στο πρόσφατο παρελθόν στάθηκε στο πλευρό τους σε πολλά ζητήματα, που έφεραν σε δύσκολη θέση την ΠΑΕ.
Ο ίδιος έφυγε σκεπτικός και απογοητευμένος από το γήπεδο, ωστόσο πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και να συζητά το ενδεχόμενο παραίτησής του!
Εντός της ημέρας, μάλιστα, αναμένεται σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: