Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Η Πείνα φέρνει νέους στόχους...

ΣΤΟΧΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ

Οι κλέφτες θα κάνουν Χριστούγεννα.Έκλεψαν σχεδόν όλο το ψυγείο με τα κρέατα, χοιρινά, μοσχάρι, λουκάνικα κοτόπουλα κι άφησαν ανέπαφο το ταμείο με τα ψιλά

«Πρέπει να έμειναν για ώρα, τα συσκεύασαν με χαρτί και σακούλες που χρησιμοποίησαν» θα πει η κρεοπώλης Φρειδερίκη Γεωργιάδου που κρατά το μικρό μαγαζί από παράδοση.
Αν και γύρω - γύρω υπάρχουν καφενεία που λειτουργούν μέχρι και τα μεσάνυκτα, αν και η αστυνομία είναι στα 50 μέτρα, κανείς δεν πήρε είδηση…
«Η μητέρα μου είχε το κρεοπωλείο για 39 χρόνια με αυτό ανέστησε την οικογένειά μας, εγώ το λειτουργώ τα τελευταία 7 χρόνια’ θα πει η Φρειδερίκη Γεωργιάδου που δραστηριοποιείται στην Νέα Καλλίστη ένα χωριό 700 περίπου κατοίκων που θεωρείται το κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Είναι το μοναδικό κρεοπωλείο, ένα μικροσκοπικό κατάστημα που όμως έχει φήμη για τα χειροποίητα μοσχοβολιστά λουκάνικα και τα ψαγμένα κρεατικά του, όλα ντόπια. Οι κλέφτες δεν ξέρουμε αν τα γνώριζαν όλα αυτά πάντως παραβίασαν την πόρτα με κατσαβίδι κάτι σχετικά εύκολο, αφού δεν υπήρχαν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, μπήκαν στο εσωτερικό κι άδειασαν με άνεση χρόνου όπως φαίνεται το ψυγείο που λόγω και γιορτών ήταν γεμάτο με κρεατικά όλων των ειδών.

«Πήραν λουκάνικα, μπριζόλες, κοτόπουλα πανσέτες, σπάλες χοιρινά μοσχάρια κι άφησαν μόνο ένα μεγάλο μπούτι γιατί προφανώς δεν μπόρεσαν να το μετακινήσουν» θα πει η κ. Φρειδερίκη που είδε το πρωί όταν πήγε να ανοίξει την πόρτα διάπλατα ανοικτή όπως και το ψυγείο εντελώς άδειο.
πηγή:http://www.xronos.gr/detail.php?ID=63017

Δεν υπάρχουν σχόλια: