Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Η πολυκατοικία των ερωτικών στεναγμών...

Τα βογγητά ξεσήκωναν την πολυκατοικία.Οι  γείτονες δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το φαινόμενο αφού η νεαρή φοιτήτρια έλιωνε κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ…
Η πολυκατοικία των ερωτικών στεναγμών ήταν αυτή που φιλοξενούσε στον 5ο όροφο τον τελευταίο χρόνο μια νεαρή φοιτήτρια η οποία ελάχιστα εμφανιζόταν στις σκάλες και τους διαδρόμους έκανε όμως αισθητή την παρουσία της από τις ξελιγωμένες κραυγές ερωτικών απολαύσεων που λόγω της κακής μόνωσης της παλιάς οικοδομής έφταναν μέχρι …τον πρώτο όροφο.

Κι επειδή αυτές οι επιδόσεις δεν είχαν σταθερό ωράριο αλλά γινόταν τις πρωινές ώρες, άλλες φορές το μεσημέρι και σχεδόν κάθε βράδυ, το θέμα συζητείτο ευρύτατα από τα ώριμα ζευγάρια που έμεναν εκεί βλέποντας ότι τον τελευταίο χρόνο ζούσα σε live ηχητικές σκηνές σκληρού πορνό.
Όσο και να έκαναν ότι αδιαφορούν τα βογγητά και οι ευρηματικές ατάκες έφταναν στα αυτιά τους και δημιουργούσαν όλο και μεγαλύτερη περιέργεια για τον νεαρό που με την τεχνική του προκαλούσε τόση ηδονή στην μικρή. Η πολυκατοικία των στεναγμών είχε βγάλει όνομα αφού αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης σχεδόν από όλους τους ενοίκους. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας που ήταν και γείτονας στο ακριβώς απέναντι διαμέρισμα αποφάσισε να λύσει το μυστήριο και να δει ποιος θα ήταν αυτός που μετά την εκστασιακή ερωτική επίδοση και τα ατελείωτα βογγητά θα βγει από το διαμέρισμα.
Όταν η …παράσταση τέλειωσε στήθηκε στο ματάκι της πόρτας του όπως εξομολογήθηκε στον φίλο του και με έκπληξη είδε να βγαίνουν περιποιημένες και βαμμένες στην τρίχα, τρεις κοπελιές να σβήνουν τα φώτα και να φεύγουν.
Έπεσε από τα σύννεφα ο άνθρωπος αφού τελικά επρόκειτο για το συγκεκριμένο ερωτικό τρίο όπου ο εκπρόσωπος του ισχυρού φύλλου που ανέμεναν ήταν ανύπαρκτος.
πηγή:ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: