Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Τέρας....

Εκτεταμένη έρευνα για τη δράση ενός 27χρονου Ολλανδού, ο οποίος παραδέχθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά 30 με 50 παιδιά, κυρίως βρέφη, διεξάγει η ολλανδική αστυνομία.

Ο άνδρας, που συνελήφθη στις 7 Δεκεμβρίου στο Αμστερνταμ και τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση, είναι επίσης ύποπτος για την παραγωγή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με την εισαγγελία του Άμστερνταμ, ο ίδιος ομολόγησε ότι κακοποίησε δεκάδες παιδιά.
Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν μπορούν να πουν με ακρίβεια τον αριθμό των παιδιών που έχουν κακοποιηθεί. Σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι είναι πιθανό 30 με 50 παιδιά να έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά.
Ο νεαρός άνδρας εργαζόταν σε τουλάχιστον δύο παιδικούς σταθμούς στο Άμστερνταμ μεταξύ του Φεβρουαρίου του 2007 και του Ιανουαρίου του 2010, όπου ασχολούταν με παιδιά ηλικίας 0 έως 4 ετών.
Ο 27χρονος, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί όμως η φωτογραφία του έχει κυκλοφορήσει σε μία προσπάθεια εύρεσης μαρτύρων, συνελήφθη την Τρίτη χάρη στις ενδείξεις που πρόσφεραν οι αμερικανικές αρχές.
Μαζί με τον 27χρονο συνελήφθη και ο συγκάτοικός του, 37 ετών, για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: