Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

«Υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποιήσεως της χώρας»

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης δηλωσε σήμερα ότι η επιλογή εμφανίσεως του χρόνου των νεαρών τρομοκρατών μας βάζει σε πειρασμούς σκέψεων.
«Εφ’ όσον συνελήφθησαν αυτά τα δύο «παιδαρέλια», επικίνδυνα «παιδαρέλια», νομίζω πως είναι εύκολος ο δρόμος να φτάσουμε στο νοσηρό εγκέφαλο», τόνισε και πρόσθεσε ότι «κάποιοι θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα: Το επανέλαβα το 2008, αμέσως μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Έχουμε μια δεύτερη επανάληψη και ταυτοχρόνως εξετάσεις ότι μπορούν κάτι περισσότερο».
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε το φόβο ότι «υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποιήσεως της χώρας, με εγκληματικές, τρομοκρατικές ενέργειες. Η αλήθεια είναι ότι ο Τζώρτζ Μπους, μετά το χτύπημα στους διδύμους πύργους ενισχύθη εξαιρετικά πολύ και επενδύθη επάνω του μια πανοπλία με περίπου δικτατορικές εξουσίες. Φοβούμαι για χειρότερα».
Ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό επισήμανε το timing των τρομοκρατικών ενεργειών, λέγοντας:
«Ένα μήνυμα είναι, ότι εμείς ανά πάσα στιγμή κάνουμε ό,τι θέλουμε την Αθήνα. Μήνυμα είναι σαφέστατα: Αυτά τα παιδιά δεν μπορεί να έχουν αυτή την άριστη οργάνωση, μπορεί να έχουν την τεχνογνωσία σε έναν βαθμό, να κάνουν με πυρίτιδα 5 πραγματάκια, αλλά αυτό έχει μια οργάνωση. Και πότε έγινε. Το timing, ελληνιστί...Την ώρα που φύγανε από την Υεμένη με το αεροπλάνο, την ώρα…».
Σε ερώτηση αν φοβάται ανάμειξη διεθνούς τρομοκρατίας είπε:
«Δεν μπορώ να το αποσυνδέσω, δεν μπορώ να πω ότι απλώς αυτά τα 2 - 3 - 4 παιδάκια, αποφάσισαν, κάποια μέρα, παραμονές των εκλογών να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σοκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: