Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

100.000 ευρώ για νίκη επί της ΑΕΚ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009: Η ΑΕΚ χάνει στην Καβάλα με 2-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος, βάζοντας οριστικά «τέλος» στα όνειρά της για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος...
Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010: Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στον... τόπο του εγκλήματος για να αντιμετωπίσει τους «Αργοναύτες» (πάλι για την 11η αγωνιστική!), έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει σε μια λογική απόσταση από την κορυφή!
Από την άλλη μεριά στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΑΟΚ για την σημερινή δύσκολη και ιδιαίτερα καθοριστική αναμέτρηση στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την ΑΕΚ και όλοι όσοι θα βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της καβαλιώτικης ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι προκειμένου να τα δώσουν όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Θα την αφιερώσουν
στον πρόεδρο
Μάλιστα οι παίκτες του ΑΟΚ που θα αγωνιστούν κατά τη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ο ΑΟΚ να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και οι ίδιοι να αφιερώσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα στον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Ψωμιάδη και ειδικότερα στην οικογένεια Ψωμιάδη. Άλλωστε σε ένα ακόμη παιχνίδι η οικογένεια Ψωμιάδη φρόντισε να δώσει σημαντικότατο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο της ΑΕΚ και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Το κίνητρο αυτό είναι το ποσό των 100.000 ευρώ που θα μοιράσει ο Σταύρος Ψωμιάδης στους παίκτες του ΑΟΚ σε περίπτωση νίκης και μάλιστα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: