Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

«50-50» επιστρέφει...

Το «50-50» αποτελεί ίσως μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης από .. γεννησιμιού της. Τόση ήταν η επιτυχία της και ειδικά η αγάπη του κοινού για την αντροπαρέα της σειράς που όμως μαθαίνουμε, η σειρά ¨έπεσε¨ στις έντονες πιέσεις του καναλιού και του κοινού της και θα επιστρέψει στις οθόνες μας για μια τρίτη σεζόν μετά από πολύ καιρό απουσίας, ιδιαίτερα δε μετά την επιτυχία που είχε η επιστροφή της πέρσι για τα 20 χρόνια του Mega με ένα αυτοτελές εορταστικό επεισόδιο.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Φεβρουάριο και θα ολοκληρωθεί σε 15 επεισόδια, ενώ θα ξεκινήσει από εκεί που μας άφησε την τελευταία φορά, από το τσιπουράδικο.
Ο σεναριογράφος Βασίλης Ρίσβας αποκάλυψε: «Θα εκκρεμεί εναντίον τους μια δίκη. Οι ήρωες δεν βάζουν μυαλό. Θα ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και θα καταπατήσουν τις δέκα εντολές». .
Όσο για τις γυναίκες της σειράς; «Οι γυναίκες της παρέας θα είναι πιο δυναμικές. Θα έχουμε ανακατατάξεις σημαντικών προσώπων και θα γίνει επαναπροσδιορισμός σχέσεων. Ο τρίτος κύκλος θα είναι πιο extreme, χωρίς να χαθεί το κωμικό στοιχείο»
Πάντως ο σεναριογράφος επιφυλάσσεται για ενδεχόμενη συνέχιση της σειράς και για έναν τέταρτο κύκλο και λέει πως: «Αν θα συνεχιστεί, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες» εννοώντας την επιτυχία της τρίτης, κάτι που θεωρούμε όλοι δεδομένη.
πηγή: stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια: