Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

20% κάτω θα είναι το εκλογικό επίδομα

Μειωμένο κατά 20% θα είναι το εκλογικό επίδομα σε σχέση με τις εκλογές του 2009.


Το επίδομα δε θα δοθεί στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ καθώς, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, έχει ήδη ενσωματωθεί στο επίδομα κίνησης που λαμβάνουν.

Πάντως οι εργαζόμενοι αντιδρούν. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος απο την Δευτέρα θα απέχουν από οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με την προετοιμασία των εκλογών

1 σχόλιο:

Black Bedlam είπε...

Καλησπέρα σου.Αυτά και άλλα πολλά θα μας επιβληθούν και μεις τους κοιτάμε με απόγνωση και αμηχανία ελπίζω προς το παρόν.
Εμείς πάντως μπρος στις δημοτικές εκλογές είπαμε να δώσουμε μια απάντηση.Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε για την τιμή των όπλων ωστε να μην παίρνει τα μούτρα του ο ΓΑΠ να λέει ότι τα βραβεία που του απονέμωνται από το Γ!Ράιχ και διά χειρός Ακερμαν το οφείλει στον Ελληνικό λαό που συναινεί στα μέτρα που παίρνουν σε βάρος μας.Ρίξε μια ματιά στα σχόλια της ανάρτησής μου και θα μπορέσεις με εύκολο τρόπο εάν συμφωνείς να το αναρτήσεις και συ.(τα τελευταία σχόλια)Αν όχι δεν πειράζει κατανόηση υπάρχει.Όπως υπάρχει και καλή ανταπόκριση.
Χαιρετώ