Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Ζήτησε να στείλει τη 17χρονη κόρη του στη φυλακή επειδή έπαιζε σε πορνό!

Ζήτησε από δικαστήριο των Φιλιππίνων να στείλει τη 17χρονη κόρη του στη φυλακή για να συμμορφωθεί επειδή έπαιζε σε ταινίες πορνό!
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, ο πατέρας της νεαρής ηθοποιού, ζήτησε από το περιφερειακό δικαστήριο της πόλης Κουεζόν να απαγορευτεί η προβολή των ταινιών που συμμετέχει η ανήλικη κόρη του.
Η κοπέλα πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες, εκ των οποίων η μια προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους της Μανίλας. Η ταινία μπορεί να μην κατατάσσεται στην κατηγορία του σκληρού πορνό αλλά ανήκει στην κατηγορία «ακατάλληλη για κάτω των 15 ετών». Το πολύ γυμνό, οι προκλητικές και αποκαλυπτικές σκηνές, έχουν εξοργίσει τον πατέρα της 17χρoνης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα καταγγέλλει ότι η κόρη του «όχι μόνο δείχνει το κορμί της αλλά συμπεριφέρεται εξαιρετικά προκλητικά με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της, εμπλεκόμενη σε καυτές σκηνές και στις δύο ταινίες».
Ο συνήγορός του υποστηρίζει ότι η κινηματογράφηση και η προβολή της ταινίας «αποτελεί απροκάλυπτη έκθεση ανήλικου και κατάφωρη παραβίαση του νόμου περί ανηλίκων καθώς και του Οικογενειακού Κώδικα».
πηγή: stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια: