Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

Το πρώτο sexshop σε αραβικές χώρες άνοιξε στο Μπαχρέιν

Παρά τα αυστηρότατα ήθη, το πρώτο sexshop σε αραβικές χώρες άνοιξε στο Μπαχρέιν και λειτουργεί με επιτυχία όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια του. Σε ρεπορτάζ του το Spiegel αναφέρει ότι η επιχείρηση λειτουργεί στα προάστια της πρωτεύουσας Μανάμα.

Η ιδιοκτήτρια, διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, δέχεται παραγγελίες και τηλεφωνικά και παραδίδει τα προϊόντα ακόμα και σε πελάτισσες πλήρως καλυμμένες με χιτζάμπ. Άλλες έρχονται με τους συζύγους τους.
Συσκευές μασάζ, φαγώσιμα εσώρουχα με γεύσεις φρούτων ακόμα και μαστίγια και διεγερτικά σκευάσματα υπάρχουν στο κατάστημα και, σύμφωνα με τις αναφορές, έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των κατοίκων της χώρας αλλά και επισκεπτών από τη Σαουδική Αραβία.
Πάντως το κατάστημα –η επιγραφή του το αναφέρει σαν «μπουτίκ»– δεν διαθέτει ερωτικές ταινίες και άλλα βοηθήματα που «δεν επιτρέπονται στο Ισλάμ», όπως διευκρινίζει η ιδιοκτήτρια.
Η ίδια σημειώνει ότι είναι και νομικά καλυμμένη, καθώς ο νόμος δεν της απαγορεύει τις εισαγωγές των προϊόντων που διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: