Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο John Travolta συμμετείχε σε gay όργια σε spa του Χόλυγουντ

 «Φωτιά» παίρνει ο γάμος του John Travolta, καθώς ο συγγραφέας Robert Randolph ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο με θέμα τα gay όργια σε spa του Χόλυγουντ με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό. Τίτλος του βιβλίου που εκτός από τον Travolta «καρφώνει» και άλλους διάσημους είναι «You’ll never spa in this town again».

Ο συγγραφέας δίνει στη δημοσιότητα μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε gay όργια σε spa του Χόλυγουντ, όπου πηγαίνουν μόνον άνδρες, για να απολαύσουν τις… ιδιαίτερες φροντίδες ατόμων του ίδιου φύλου. Ο Randolph αναφέρει επίσης ότι ο γάμος του ηθοποιού Kelly Preston έγινε καθαρά για να ρίξει «στάχτη στα μάτια» του κόσμου, καθώς ο πρωταγωνιστής την απατά με άνδρες εδώ και 19 χρόνια.
Όμως, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο από όλα όσα γνωστοποιεί ο συγγραφέας είναι ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό. «Γνώρισα τον John το 1998, αφότου παντρεύτηκε την Kelly. Θεωρώ ότι αυτός ο γάμος είναι η απόλυτη ανοησία, γιατί ο John κάνει σεξ με άνδρες εδώ και χρόνια. Με έχει πλησιάσει ουκ ολίγες φορές. Πάντοτε τον απέρριπτα. Όμως, πάντοτε υπήρχε κάποιος πρόθυμος να κάνει σεξ μαζί του. Ο John δεν σταμάτησε να απατά την Kelly, ακόμη και όταν έκαναν παιδιά. Πώς γίνεται να τα κάνει όλα αυτά σε μία τόσο γλυκιά γυναίκα όπως η Kelly;» αναρωτιέται ο συγγραφέας.
Ούτε λίγο ούτε πολύ τον χαρακτηρίζει ομοφυλόφιλο, στηρίζοντας μάλιστα τους ισχυρισμούς του και σε άλλον άνδρα που του έχει ήδη παραχωρήσει συνέντευξη. Τα όσα λέει πρόκειται να δημοσιευθούν στο βιβλίο.
«Ο Travolta με έχει παρενοχλήσει πολλές φορές. Το κάνει συχνά αυτό χωρίς να νοιάζεται ούτε στο ελάχιστο για το εάν και ποιος τον κοιτάει. Η ερωτική ζωή του Travolta είναι το μεγαλύτερο και το χειρότερο μυστικό του Χόλυγουντ», αναφέρει ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου θα έλθουν στο φως με την κυκλοφορία του εν λόγω βιβλίου.
πηγή: ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: