Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Desire HD και Desire Ζ από την HTC

Στη παρουσίαση δύο νέων μοντέλων Android και μιας υπηρεσίας προχώρησε σήμερα η htc σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο.

 Το Desire HD τρέχει Android 2.2 και είναι η ευρωπαϊκή έκδοση του EVO 4G το οποίο έχει κυκλοφορήσει ήδη στην Αμερική. Διαθέτει οθόνη 4.3' ιντσών SLCD με ανάλυση 480x800, κάμερα 8.0 megapixel ικανή για εγγραφή 720p HD Video και με διπλό LED Flash, Dolby Mobile, GPS ενώ ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στο 1GHz.
Το Desire Z είναι μια ακόμα Android 2.2 συσκευή με επεξεργαστή 800MHz, οθόνη αφής 3.7' ιντσών SLCD με ανάλυση 480x800, διαθέτει οπτικό trackpad καθώς και slider QWERTY πληκτρολόγιο, GPS, 5.0 megapixel κάμερα με flash, δυνατότητα εγγραφής HD Video ενώ ζυγίζει 180 γραμμάρια.
Η HTC αναφέρθηκε στο αλουμίνιο περίβλημα και των δύο συσκευών που ενισχύει την εξωτερική τους εμφάνιση ενώ για την εμπειρία χρήσης της Android πλατφόρμας, η εταιρεία βελτιώνει αρκετά το Sense με boot time κάτω των 10 δευτερολέπτων και ανανεωμένες εφαρμογές όπως των φωτογραφιών, τηλεφωνικής κλήσης κ.α
Εξίσου σημαντική είναι και μια νέα υπηρεσία που παρουσιάστηκε για συγχρονισμό και backup σημαντικών πληροφοριών που έχετε στο HTC κινητό σας τηλέφωνο και η άμεση πρόσβαση σε αυτές από οπουδήποτε. Μέσω του htcsense.com το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε 1 μήνα περίπου, θα είναι εύκολος ο συγχρονισμός των επαφών σας, των sms στα πρότυπα του Mobile Me της Apple αλλά χωρίς χρέωση.
Επιπλέον η υπηρεσία htcsense.com αναλαμβάνει να σας δείξει την ακριβή θέση της συσκευής σας κάνοντας χρήση του GPS δέκτη ενώ σε περίπτωση που έχετε χάσει τη συσκευή μέσα στο σπίτι σας, μπορείτε να δώσετε εντολή ώστε να αρχίσει να χτυπάει για να το εντοπίσετε ευκολότερα. Σε περίπτωση κλοπής μπορείτε να δώσετε εντολή για απομακρυσμένη διαγραφή όλων των πληροφοριών που βρίσκονται στο κινητό σας τηλέφωνο.
Και τα δύο μοντέλα αναμένονται στα μέσα Οκτωβρίου στην Ευρώπη από τη Vodafone

Δεν υπάρχουν σχόλια: