Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού

Ο κ. Πεταλωτής χαρακτήρισε «λογοτεχνικό σενάριο» τις κατηγορίες του κ. Σαμαρά περί εγκατάστασης του πρωθυπουργού στο εξωτερικό και διαμονής του σε πανάκριβο ξενοδοχείο και τόνισε ότι προφανώς «πρωθυπουργικό πρότυπο του αρχηγού της ΝΔ» αποτελεί εκείνο της «ατολμίας», «ακινησίας» και «κούρασης» του κ. Καραμανλή.

Ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να σταματήσει την «εξαπάτηση» του ελληνικού λαού, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να εξαλείψει το έλλειμμα μέσα στο 2011 και μάλιστα χωρίς θυσίες, κάτι που όπως είπε, απέφυγε να το εξηγήσει στην ΚΟ.
Ο εκπρόσωπος χαρακτήρισε την αναφορά του κ. Σαμαρά περί εξεταστικής για το «πώς φτάσαμε έως το μνημόνιο», ως «μέρος μιας τακτικής, που επέλεξε, προκειμένου να πείσει τα στελέχη του ότι μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο» και ως «υπεκφυγή» εκ μέρους του αρχηγού της ΝΔ αναφορικά με τις ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης.
Σχολιάζοντας τα περί Εξεταστικής Επιτροπής, το ΚΚΕ σημειώνει: «Δεν υπάρχει ανάγκη εξεταστικής επιτροπής. Εκείνο που χρειάζεται ο λαός, είναι να στήσει ένα μεγάλο δικαστήριο στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΕΕ τώρα. Πρώτο βήμα οι εκλογές του Νοεμβρίου, που πρέπει να συντριβούν και οι δυο και να υπερψηφιστούν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, την οποία υποστηρίζει το ΚΚΕ.»
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ σήμερα μάζεψε την πολυλογία της ΔΕΘ. Όλο και περισσότερο ανακαλύπτει σκέψεις και προτάσεις, που έχει καταθέσει ο ΛΑΟΣ».
Ως παράδειγμα ανέφερε την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου, πρόταση που -όπως είπε- κατατέθηκε από το κόμμα του τον Απρίλιο του 2010.
πηγή:ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: