Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Adobe Flash player 64bit για Windows, Mac και Linux

Η Adobe ανακοίνωσε σήμερα μέσα από το επίσημο blog της, την κυκλοφορία της 64bit έκδοσης του Flash Player για λειτουργικά συστήματα Windows, Mac (Snow Leopard) και Linux. Τα 64bit λειτουργικά συστήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και αρκετά χρόνια όμως μέχρι τώρα, δεν υπήρξε κάποια ολοκληρωμένη προσπάθεια συμβατότητας του Flash Player με αυτά.

Η Adobe δίνει την ονομασία Square στη νέα έκδοση του Flash Player, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία συνεργάζεται άψογα με τον Internet Explorer 9 αξιοποιώντας στο έπακρο την δυνατότητα επιτάχυνσης υλικού και συγκεκριμένα της κάρτας γραφικών. Προσφέρει 35% καλύτερες επιδόσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση του browser.
Όπως ενημερώνει η Adobe, η έκδοση του Square που κυκλοφορεί δεν έχει τελειοποιηθεί, παροτρύνει όμως τους χρήστες να τη δοκιμάσουν, καθώς είναι πλήρως λειτουργική. Επίσης, υπογραμμίζεται ότι μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του Square, οι ενημερώσεις του προγράμματος θα πρέπει να γίνονται χειροκίνητα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Για Download: http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: