Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Σταφύλια προς την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς ποιοτικό έλεγχο

Τη διεξαγωγή εντατικών ελέγχων σε φορτία με επιτραπέζια σταφύλια ζήτησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στόχος των ελέγχων στα φορτία που προορίζονται για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να ελεγχθεί η ποιότητά τους.
Σχετικό έγγραφο απεστάλη σε όλες τις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.
Οι έλεγχοι διεξάγονται μετά από καταγγελίες που δέχθηκε το υπουργείο σχετικά με διακίνηση φορτίων για τα οποία δεν γίνονται αναγγελίες, δεν ασκείται ποιοτικός έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες και ως εκ τούτου δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα.
πηγή:zougla

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!