Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Λουτρό αίματος από 15χρονο στη Μπρατισλάβα

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 14 τραυματίσθηκαν από 15χρονο ένοπλο που άνοιξε πυρ σε δρόμο μιας περιφερειακής συνοικίας στη δυτική Μπρατισλάβα. "Το επεισόδιο συνέβη χθες λίγο μετά τις 10.00, περίπου 20 άνθρωποι τραυματίσθηκαν, από τους οποίους οι έξι θανάσιμα", δήλωσε η Ντομίνικα Σούλκοβα, εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών, προσθέτοντας ότι νεκροί είναι τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες.

"Δεκατέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα παιδί τριών ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο", πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως η κατάσταση τριών είναι σοβαρή και υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση.
Τους πυροβολισμούς έριξε ένας 15χρονος τοξικομανής, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τον ιστότοπο της σλοβακικής εφημερίδας SME. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.
Αυτόπτες μάρτυρες τους οποίους επικαλείται το τηλεοπτικό δίκτυο TA3, δήλωσαν ότι οι πυροβολισμοί ρίχτηκαν σ' ένα πολυσύχναστο δρόμο, κοντά σ' ένα σούπερ-μάρκετ και σ' ένα νηπιαγωγείο.
Ο δράστης επιτέθηκε κυρίως σε μια οικογένεια που ζει σε διαμέρισμα πάνω από το νηπιαγωγείο, σύμφωνα με μία αυτόπτη μάρτυρα.
Η σλοβακική αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο και δήλωσε μόνο ότι ερευνά το επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: