Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Ο Δήμαρχος Πιερέων για τον Δήμο Παγγαίου

Αγαπητοί Φίλοι,

Απευθύνομαι σε σας μετά από 7,5 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στη θέση του Δημάρχου Πιερέων χάρη στην εμπιστοσύνη που οι συνδημότες μου έδειξαν σε μένα και στους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που στελέχωσαν το συνδυασμό «Σωστή Επιλογή» στις εκλογές των ετών 2002 και 2006.
Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω για την εκ νέου κάθοδό του συνδυασμού μας στις Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, σύμφωνα με το σχέδιο «Καλλικράτης», στο νέο δήμο Παγγαίου.
Και σ’ αυτές τις εκλογές συμμετέχουμε με την πρόθεση της ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο μας, με το όραμα της δημιουργικής συνεισφοράς μας στην ανάπτυξη της περιοχής μας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Μακριά από διαπλοκές και συναλλαγές κάθε είδους, επιθυμούμε να συμβάλλουμε με την ενεργό συμμετοχή μας στην αναβάθμιση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θ’ αγωνιστούμε χωρίς συμβιβασμούς για την επίλυση και αντιμετώπιση των ποικίλων προβλημάτων και προκλήσεων της τοπικής μας κοινωνίας.
Στο συνδυασμό «Σωστή Επιλογή» συστρατευόμαστε στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους, χωρίς στεγανά, χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς κομματικές ταμπέλες, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας, με την προσφορά των γνώσεων, των εμπειριών και των ικανοτήτων μας. Κοινό μας «πιστεύω» είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση α΄ βαθμού δεν έχει την πολυτέλεια των κομματικών αντιπαραθέσεων αλλά την ικανοποίηση των αναγκών του πολίτη και την ανάπτυξη – βελτίωση της τοπικής κοινωνίας με συνεχή αγώνα, φροντίδα και συνέπεια.
Με δεδομένη αυτή τη φιλοσοφία που υιοθετείται ολόψυχα από εμένα ως επικεφαλή και όλα τα στελέχη, παλαιά και νέα, του συνδυασμού «Σωστή Επιλογή» ζητούμε την στήριξη του κόμματος σας στις προσεχείς εκλογές, με την υπόσχεση ότι θα δώσουμε έναν μαχητικό αλλά ταυτόχρονα τίμιο, ειλικρινή και ανυστερόβουλο αγώνα.

Με εκτίμηση,

Ξουλόγης Γ. Βασίλειος
Δήμαρχος Πιερέων

Υποψήφιος
Δήμαρχος Παγγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: