Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Ναρκωτικά σε Καβάλα και Δράμα

Σαράντα δύο μικροδέματα κάνναβης βρέθηκαν στην κατοχή 51χρονου ημεδαπού, που συνελήφθη στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, όταν μέλη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας πραγματοποίησαν ελέγχους σε ακίνητα ιδιοκτησίας του.
Οι αστυνομικοί –ύστερα από πληροφορίες που είχαν- παρακολουθούσαν τον 51χρονο διακριτικά και χθες (29/6) το μεσημέρι τον ακινητοποίησαν για έλεγχο. Όταν εντοπίστηκε πάνω του ποσό 250 ευρώ και προ επικείμενης έρευνας στο σπίτι του, ο δράστης αυτοβούλως παρέδωσε μικρή ποσότητα κάνναβης (10,8 γραμμάρια). Στη συνέχεια –κι ενώ οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών επρόκειτο να συνεχίσουν την έρευνά τους με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου- ο 51χρονος υπέδειξε την κρυψώνα για άλλα 42 μικροδέματα ινδικής κάνναβης, σε παλιά αποθήκη του οικογενειακού του αγροκτήματος. Το συνολικό βάρος της ποσότητας ναρκωτικών που κατείχε, με σκοπό την εμπορία, ο 51χρονος ήταν 896,3 γραμμάρια.
Σε άλλη επιχείρηση, στη γειτονική Δράμα, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου εντόπισαν και εκρίζωσαν χθες σε αγροτικές περιοχές του δήμου Καλαμπακίου συνολικά 1.070 αυτοφυή φυτά ινδικής κάνναβης.
πηγή:voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: