Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Έχει σήμα...και έκπτωση 15% σε ανέργους και συνταξιούχους

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας στις 31 Ιουλίου 2010 για να επωφεληθούν άνεργοι και συνταξιούχοι από την έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου της COSMOTE, για έναν ολόκληρο χρόνο.
Πρόκειται για την πρόσφατη προσφορά της COSMOTE που στηρίζει τους άνεργους και τους συνταξιούχους, για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στην επικοινωνία, σε μια περίοδο σημαντικών προκλήσεων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει στους άνεργους που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και στους συνταξιούχους άνω των 65 ετών, έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες, για έναν ολόκληρο χρόνο.
Οι νέοι συνδρομητές που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες, προκειμένου να επωφεληθούν από την προσφορά, θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να καλούν στο 1212 (από κινητό COSMOTE) ή στο 13838 (από σταθερό τηλέφωνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: