Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

«Ψάρευε» ανήλικες στο facebook

Στην Ασφάλεια Βέροιας οδηγήθηκε και κρατείται ένας 32χρονος που κατηγορείται ότι φωτογράφιζε γυμνά ανήλικα κορίτσια και στη συνέχεια δημοσίευε τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Φέρεται επίσης ότι έχει έρθει σε ερωτική επαφή με κάποιες από τις νεαρές.Ο άνδρας προσέγγιζε τις ανήλικες μέσω σελίδας που διατηρούσε στο facebook. Οταν αυτές ανταποκρίνονταν θετικά στο αίτημα φιλίας του, ο 32χρονος παρουσιαζόταν ως φωτογράφος πρακτορείου μοντέλων στη Θεσσαλονίκη και σε ιδιωτική συνομιλία μαζί τους χρησιμοποιώντας την παραπάνω επαγγελματική ιδιότητα και με την υπόσχεση υψηλής χρηματικής αμοιβής τις έπειθε να φωτογραφηθούν γυμνές. Στη συνέχεια δημοσίευε το υλικό σε ιστοσελίδες.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία στα Εσώβαλτα Πέλλας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 32χρονου, βρέθηκε μία φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), η οποία περιείχε γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες κοριτσιών. Δύο από τα κορίτσια, ηλικίας 16 ετών, ταυτοποιήθηκαν, ενώ από την Ασφάλεια συνεχίζονται οι έρευνες.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκη, που είχε μετατρέψει σε πρόχειρο στούντιο φωτογράφησης και στο σπίτι του του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 φωτογραφικές μηχανές, 1 ψηφιακή βιντεοκάμερα, μια 1 βάση φωτογραφικής μηχανής διάφορα περιοδικά και DVD ερωτικού περιεχομένου, άλμπουμ φωτογραφιών με 155 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες κοριτσιών και γυναικών, κ.α. αντικείμενα.
πηγή:ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: