Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας σάλπαρε για τη Νότια Αφρική

Με τις ευχές και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων στις αποσκευές της, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας πέταξε για τη Νότια Αφρική. Δεν έκαναν δηλώσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι διεθνείς που από την Κυριακή ξεκινούν την τελική τους προετοιμασία για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής πριν την αναχώρηση έκαναν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους στον Άγιο Κοσμά. Πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στη χώρα της μαύρης ηπείρου μετά από πτήση εννέα ωρών, οι διεθνείς συμμετείχαν σε μια σειρά εκδηλώσεων που οργανώθηκαν με στόχο ο φίλαθλος κόσμος να αποχαιρετήσει την ομάδα και να ευχηθεί καλή επιτυχία.
«Θα τους φάμε όλους!», η υπόσχεση του Γιώργου Καραγκούνη στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, αφιέρωμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τίτλο «Ελλάδα δίπλα σου» της Τράπεζας Πειραιώς.
Να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας», ήταν το κοινό μήνυμα των Ότο Ρεχάγκελ, Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργου Σαμαρά και Αβραάμ Παπαδόπουλου σε εκδήλωση της Vodafone.
Θέλουμε να κάνουμε τους Έλληνες υπερήφανους», τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα πριν την αναχώρηση για το Ντέρμπαν της Ν. Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: