Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

«Πρέπει να χάσετε τον ύπνο σας» προς τελωνειακούς και εφοριακούς

Ανεπίσημη επίσκεψη στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών στην Καβάλα πραγματοποίησε σήμερα ο γγ Φορολογικών και Τελωνειακών θεμάτων Δημήτρης Γεωργακόπουλος, παροτρύνοντας τελωνειακούς κι εφοριακούς να εντείνουν στο μέγιστο βαθμό τις προσπάθειές τους, προκειμένου ν’ αυξηθούν τα δημόσια έσοδα.
«Πρέπει να χάσετε τον ύπνο σας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργακόπουλος στη διάρκεια των συναντήσεών του με τους επικεφαλής και τους υπαλλήλους του Τελωνείου Καβάλας και των δύο οικονομικών υπηρεσιών της πόλης (Α΄και Β’ Δ.Ο.Υ. Καβάλας), για να επισημάνει την άμεση ανάγκη αύξησης των εσόδων.
Ο γγ του υπουργείου Οικονομικών ζήτησε εγρήγορση απ΄ όλους και περαιτέρω άνοδο της παραγωγικότητας των υπαλλήλων, με ένταση των ελέγχων σε αγορά και πολίτες και αποτελεσματικότερες μεθόδους ως προς τον εντοπισμό της φοροδιαφυγής και την είσπραξη εκκρεμουσών οφειλών προς το Δημόσιο.
Η επίσκεψη του κ. Γεωργακόπουλου στην Καβάλα εντάσσεται στη σειρά των προσωπικών ελέγχων και επαφών που έχει εγκαινιάσει ο ίδιος, για καλύτερη εποπτεία του έργου που επιτελούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ανά τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: