Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Αυτοί ζητάνε και τα ρέστα...

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι το ΠαΣοΚ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, αφού, όπως είπε, «κορόιδεψε τον ελληνικό λαόλέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν για να κερδίσει τις εκλογές και μετά προχώρησε στην ψήφιση του μνημονίου, με το οποίο οδηγεί την Ελλάδα σε φαύλο κύκλο ύφεσης μεγαλύτερων ελλειμμάτων και ακόμη πιο σκληρών μέτρων ».
Ο κ. Σαμαράς για μία ακόμη φορά επανέλαβε την επίθεσή του στα «εξαπτέρυγα του ΠαΣοΚ», φωτογραφίζοντας τον ΛΑΟΣ, τον οποίο κατηγόρησε ότι επί κυβέρνησης ΝΔ δεν στήριξε πολύ πιο ήπια μέτρα, αλλά πλέον στηρίζει ένθερμα τα επαχθέστερα της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ. «Αν το μνημόνιο είχε καταψηφισθεί, θα υπήρχε σήμερα Ελλάδα;» ανταπάντησε ο ΛΑΟΣ.
Ο κ. Σαμαράς, που εξαπέλυσε και επίθεση στην κυβέρνηση για τις Εξεταστικές Επιτροπές, επιχείρησε να υποβαθμίσει τους όποιους εσωκομματικούς κλυδωνισμούς υπάρχουν από τη διαγραφή της κυρίας Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για ασήμαντους εσωτερικούς τριγμούς, ενώ δεν επανέλαβε τις παλαιότερες αναφορές του για στελέχη που «πλήγωσαν» την παράταξη.
«Η ΝΔ τράβηξε βαθιά διαχωριστική γραμμή με το χθες, ασχολείται μόνο με το αύριο, κατάφερε και ανασυντάχθηκε με ασήμαντους εσωτερικούς τριγμούς. Τώρα είμαστε όλοι ενωμένοι και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά και δήλωσε με έμφαση: «Είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά».
Ζήτησε από τους βουλευτές να είναι στην πρώτη γραμμή, με την επισήμανση «όλοι μαζί θα χτίσουμε ξανά την αξιοπιστία της μεγάλης Κεντροδεξιάς» και έστειλε μήνυμα, απαντώντας και σε όσους σκέπτονται την αποχώρηση: «Οχι φυγομαχώντας, όχι λιποτακτώντας, όχι παριστάνοντας πως είμαστε κάτι διαφορετικό ή κάτι “ψευτοκαινούργιο”» . Για μία ακόμη φορά επανέλαβε ότι η ΝΔ ανασυντάσσεται, αναδιοργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και με το συνέδριό της «κλείνει τους λογαριασμούς της με το χθες.
πηγή:ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: