Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Το παιγνίδι κλειδί...την Εθνική Ελλάδας


Η Νότια Κορέα, το Σάββατο στις 14:30 είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμια κύπελλο. Παιγνίδι κλειδί για την ομάδα του Ρεχάγκελ η οποία με ένα καλό αποτέλεσμα, θα μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Αργεντινή-Νιγηρία στις 17:00 το δεύτερο παιγνίδι του ομίλου.
Με ένα χαλάρωμα στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας ολοκλήρωσε η Εθνική Ελλάδας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Νότια Κορέα. Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για την 11άδα που θα παρατάξει, παρόλα αυτά όλα δείχνουν ότι έχει καταλήξει σε ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Κυργιάκου και Βύντρα. Την τρίτη θέση στο κέντρο της άμυνας την διεκδικούν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να έχει ένα μικρό προβάδισμα.
Το δεύτερο δίλλημα του Ότο Ρεχάγκελ έχει να κάνει σε μία θέση στην επίθεση. Ο Άγγελος Χαριστέας και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι οι υποψήφιοι για την δεξιά πλευρά.
Το πιθανό σχήμα
Ο Ότο Ρεχάγκελ έχει καταλήξει –σύμφωνα με πληροφορίες- σε ένα σχήμα 3-4-2-1 με τον Φάνη Γκέκα στην κορυφή της επίθεση και τους Σαμαρά, Χαριστέα ή Σαλπιγγίδη στα άκρα, λίγο πιο πίσω από τον φουνταριστό.
Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, με τον τελευταίο να έχει περισσότερο αμυντικά καθήκοντα. Στις τρεις θέσεις της άμυνας οι Κυργιάκος, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος (Παπασταθόπουλος). Στα πλάγια: ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στην δεξιά πτέρυγα και ο Τοροσίδης στην αριστερή, να παίζει με αντίθετο πόδι. Στη θέση του τερματοφύλακα ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ότο Ρεχάγκελ

Δεν υπάρχουν σχόλια: