Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Ιούνιος με βροχές και καταιγίδες...

Πρωτομηνιά με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη. Μάλιστα τα φαινόμενα κατά τόπους είναι πιθανό να είναι ισχυρά, ενώ πέφτει η θερμοκρασία.
Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ το απόγευμα θα σημειωθεί τοπική βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες που πρόσκαιρα πιθανόν να είναι ισχυρές, ενώ από το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά κυρίως το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ το απόγευμα αναμένεται βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: