Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Εξαφανίστηκαν αποδόσεις 1 εκατομμύριο ευρώ απο υποκατάστημα τράπεζας

Αναστάτωση επικρατεί στην Ιεράπετρα, ύστερα από τις καταγγελίες πελατών ότι σε υποκατάστημα τράπεζας τα χρήματά τους εξαφανίστηκαν από τους προθεσμιακούς τους λογαριασμούς και έγιναν αμοιβαία κεφάλαια.
Πρόκειται για το υποκατάστημα της Eurobank, ο διευθυντής του οποίου και δύο υπάλληλοι τέθηκαν σε προσωρινή αργία και κλήθηκαν στην Αθήνα για να δώσουν εξηγήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση της τράπεζας, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι είχαν υπογράψει αποδόσεις για τραπεζικά προϊόντα, που όμως δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμαρτυρίες εκ μέρους των καταθετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατηγορία αυτή υπάρχουν τουλάχιστον 20 πολίτες και το ποσό που προκύπτει από τις μειωμένες αποδόσεις ξεπερνά το. Οι υπεύθυνοι της τράπεζας ωστόσο διαβεβαιώνουν πεξαφανίστηκανροσωπικά τους πελάτες ότι εάν διαπιστωθεί από τον έλεγχο η οποιαδήποτε παρατυπία ή ακόμα και υπεξαίρεση, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν τα χρήματά τους και θα τους αποδοθούν όσα έχουν συνυπογράψει, ενώ η τράπεζα θα επωμιστεί οποιαδήποτε ζημιά υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: