Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Τα έπνιξε ο «Ποσειδών».

«Φως» στη... διαδρομή 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που χάθηκαν τη διετία 2008 - 2009, αντί να δοθούν για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λιμενικών, επιδιώκει να ρίξει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Τα κονδύλια που διατίθενται κάθε χρόνο από τον προϋπολογισμό για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του προσωπικού του Λιμενικού είναι συγκεκριμένα και σε ειδικό κωδικό αποτελεί ερωτηματικό γιατί δεν διατέθηκαν εκεί που έπρεπε.
Την ίδια ώρα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας αποφάσισε να κλείσει άλλο ένα «σκοτεινό» κεφάλαιο της περιόδου διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας βάζοντας τέλος στη λειτουργία του ινστιτούτου ναυτικής κατάρτισης «Ποσειδών». Το συγκεκριμένο ινστιτούτο ιδρύθηκε το 2006, δεν πραγματοποίησε απολύτως καμία δράση, απορρόφησε χρήματα για μισθοδοσίες, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν έχει κλείσει ούτε έναν ισολογισμό...

Το ΠΑΣΟΚ από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε καταγγείλει έντονα τη λειτουργία του «Ποσειδών» κάνοντας αναφορά στη Βουλή για «ανεξέλεγκτο ινστιτούτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: